Alcoolemii mari depistate de către polițiștii tulceni la șoferii opriți în trafic

0
156
Polițiștii au testat șoferul cu etilotestul. FOTO Cătălin SCHIPOR

În primul weekend al lunii noiembrie, polițiștii tulceni au avut de lucru cu șoferii certați cu legea, în special cu cei care au consumat alcool înainte de a se urca la volan. Etilotestul a indicat valori ridicate în majoritatea cazurilor.

În după-amiaza zilei de 8 noiembrie, un bărbat în vârstă de 51 ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto dinspre Mănăstirea Cocoș către localitatea Niculițel, a pierdut controlul autoturismului. Mașina a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care avea o concentație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O concentrație apropiată a fost depistată de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin, care au oprit pentru verificare un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 42 de ani. Etilotestul a indicat o concentrație de 1,29 mg/l concentrație alcool pur în aerul expirat.

În municipiul Tulcea, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 50 ani care conducea un auto pe strada Unirii, având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 8 spre 9 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în vârstă de 28 ani, din localitatea Izvoarele, care conducea un auto pe raza comunei Nalbant, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

În toate cazurile au fost deschise dosare de cercetare penală.

C.S:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.