Alegeri interne la USR-PLUS. Senatorul Negoi nu mai candidează pentru preşedinţia organizaţiei de la Constanţa

0
233
Remus Negoi

USR-PLUS îşi va desemna, până la finele lunii iunie, noua conducere. Alegerile interne se vor desfăşura de jos în sus. La Constanţa, alegerile pentru filialele locale se vor derula în intervalul 12-13 iunie, iar între 26 şi 27 iunie va avea loc desemnarea conducerii filialei judeţene.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa a USR-PLUS, senatorul Remus Negoi a declarat, pentru Focus Press, că şi-a anunţat colegii că nu va mai candida pentru încă un mandat: “Nu voi candida. Nu mai fac faţă cu timpul. Dar voi candida la Biroul Judeţean ca simplu membru”, a spus parlamentarul.

Conform surselor Focus Press, cel care şi-a anunţat intenţia de a prelua conducerea judeţeană a partidului este consilierul Dumitru Caragheorghe, în timp ce pentru municipiu îşi menţine intenţia de a fi preşedinte actualul lider, viceprimarul Florin Cocargeanu.

Listele de candidaţi nu s-au încheiat încă.

Reamintim că Dan Barna a declarat, recent, că vor fi alegeri în toată ţara la nivelul filialelor judeţene până la finalul lunii iunie, începutul lunii iulie, iar la începutul lunii septembrie vom avea şi Congresul Naţional pentru organul naţional de conducere.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.