Alertă pe litoral! Pedofil deghizat în salvamar, acuzat că pipăia fetițe pe plajă

1
1216
Imagine cu rol informativ, sursa foto DIGI 24

Un posibil caz de pedofilie a fost înregistrat la Constanța. Un individ deghizat în salvamar, a fost reclamat că pipăia fetițele, sub pretextul că dorește să le învețe să înoate. Au fost sesizați polițiștii, care l-au luat pe individul respectiv pentru audieri.

Cazul a fost sesizat polițiștilor prin apel 112 de către părinții unei minore în vârstă de 7 ani, în jurul orei 16.00. La sesizare au răspuns polițiști din cadrul Secției 1 care au identificat în zonă un bărbat de 38 de ani, care ar fi săvârșit acte de exhibiționism în public și ar fi atins o minoră în mai multe zone ale corpului.

Se pare că individul, care era deghizat în salvamar, se apropia de fetițe spunându-le că vrea să le învețe să înoate, moment în care le pipăia în anumite zone ale corpului. Se pare că în afară de fetița ai cărei părinți l-au reclamat, individul ar mai fi făcut același gest și față de alți copii.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri, individul fiind reținut, urmând a fi propus pentru arestare.

D.A.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.