Aleșii PNL Constanța speră în ajutorul colegilor din PSD să susțină proiectele locale

0
403
Marian Crușoveanu

Au făcut un pact, iar acum speră ca acesta să bifeze și terminarea crizei guvernamentale. În plus, aleșii PNL ce reprezintă județul Constanța în Parlament speră să găsească susținere și înțelegere la colegii de guvernare din PSD și să își continupe proiectele.

Drumul care va rezolva parțial ambuteiajele de pe DN39 – Alternativa Techirghiol, Spitalul Regional sau cel de Pediatrie, sunt proiecte pe care PNL-iștii speră să le demareze cu ajutorul celor din PSD.

Negocierile au rezolvat un fapt extrem de necesar, în momentul de față: terminarea crizei guvernamentale. După aproape două luni, astăzi știm clar că în următoarele zile, România va avea un guvern învestit în Parlamentul României. Acest lucru înseamnă cel puțin siguranță, stabilitate pentru fiecare român, astfel încât multiplele crize prin care trece astăzi România să poată fi gestionate de un guvern cu puteri depline.

Vreau să văd guvernarea care urmează doar prin prisma intereselor locuitorilor județului Constanța și mă aștept să văd cât de interesați vor fi și colegii din PSD să susțină aceste interese, la nivel guvernamental. Mă refer aici la Alternativa Techirghiol, Spitalul Regional, Spitalul Nou de Pediatrie, investiții în fiecare localitate din județul nostru, anularea taxei pe podurile dunărene, investițiile din Portul Constanța, dezvoltarea rețelelor de drumuri, apă și canalizare, mai ales că, în următoarea perioadă, vor deține unele ministere. Vreau ca alegătorii PNL să știe doar un lucru și anume că pe plan local, se va continua colaborarea cu USR, iar noi, cei de la PNL Constanța, vom urmări strict agenda de investiții care aduc un trai mai bun pentru fiecare locuitor din acest județ.

Sunt programe extrem de importante, coordonate la nivel guvernamental. Aici, mă refer, în primul rând, la Programul de Investiții Anghel Saligny, Programul Național de Redresare și Reziliență, precum și la investițiile coordonate la fiecare minister în parte.

Cu oricine am guverna, dacă guvernarea nu se traduce în dezvoltarea județului Constanța, o putem considera păguboasă. Spre exemplu, fostul ministru Vlad Voiculescu a tăiat, de pe lista de priorități, Spitalul Regional din Constanța, fostul ministru al transporturilor a ignorat Alternativa Techirghiol. Cu alte cuvinte, dacă se ignoră investițiile atât de necesare, înseamnă că sunt ignorate, cu desăvârșire, problemele acute locale.

Personal, voi fi mulțumit atunci când voi vedea că locuitorii din județul Constanța au un spital dotat și modern, atunci când alternativa Techirghiol va fi complet funcțională, atunci când gazele vor ajunge în casa fiecărui constănțean, când apa și canalizarea nu vor fi lux. Da, atunci voi spune că sunt mulțumit“, a transmis Marian Crușoveanu, deputat PNL de Constanţa.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.