VIDEO. Aleşii, sub lupa FocusPress. Cel mai nou consilier local este inginer de meserie și are o pensie de aproape 2.000 de lei

0
260

Președintele Organizației de seniori a PNL Constanța, Nicolae Constatin, este consilier local de la sfârșitul lunii iulie a.c. Duminică, 7 noiembrie a.c., acesta va împlini 69 de ani.

Liberalul constănțean Nicolae Constantin a absolvit Institutul de Politehnică București, obținând diploma de inginer profil mecanic. Iar din 1972 acesta a început să lucreze, la Regionala CFR Constanța, ca electrician-șef. Zece ani mai târziu, ocupa postul de tehnolog la Institutul de Cercetări Metalurgice, pentru patru ani, după care s-a întors la Constanța, ca șef de laborator la Întreprinderea Mecanică Navală. A mai lucrat apoi pentru câteva firme de profil, iar în 2012 a ieșit la pensie.

Conform declarației de avere, Nicolae Constantin deține un teren intravilan de 200mp în Brașov, achiziționat în 1993, și o casă în Constanța, de 120mp, cumpărată în 1998. Alesul local conduce un Matiz fabricat în 1998.

Nicolae Constantin nu are conturi în bănci, dar nici datorii ori credite, iar în 2020 a obținut venituri din pensii de 22.152 de lei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.