Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, propus pentru arestare

0
762
Perchezitii la vila lui Alex Bodi. Foto: playtech.ro

Procurorii DIICOT au descins, miercuri, 11 noiembrie, în mai mullte județe, într-o acțiune de destructurare a unei rețele de proxeneți, cămătari și traficanți de droguri. Printre cei vizați se află și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Acesta a fost dus la audieri.


Procurorii DIICOT Craiova și polițiștii au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.


DIICOT a făcut percheziții în vila lui Alex Bodi, suspectat că ar avea ceva legături cu persoanele reținute. Fostul iubit al Biancăi Drăgușau mărtuisea, în trecut, că reușește să câștige bani din afacerile făcute cu asociatul lui, Joseph. Rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare, conform DIICOT. Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și șantaj, potrivit Ziua de Cluj.

Alex Bodi a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore, iar joi, 12 noiembrie, acesta a fost dus în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.