Alexandru Cicâldău, fotbalistul Echipei Naționale, a oferit o masă caldă enoriaşilor din Parohia Topraisar

0
197

Alexandru Cicâldău, fotbalistul Echipei Naționale a oferit o masă caldă enoriaşilor din Parohia Topraisar. O sută de pachete cu alimente, dulciuri şi mâncare caldă au fost distribuite luni, 10 mai a.c., cu ajutorul fotbalistului.

Ne bucurăm că și azi (luni-n.r.) am reușit o frumoasă acțiune de milostenie. 100 de pachete cu alimente, dulciuri și mâncare caldă au mers către frații noștri mai mici. De fiecare dată avem câte un frate mai mare care bucură prin hrană pe frații mai mici și mai încercați. Azi, ca și în alte dăți, cel care a dăruit ajutor a fost bunul om și fotbalist al Craiovei și al Echipei Naționale Alexandru Cicâldău, care în mai multe rânduri a trimis ajutor către Parohia Topraisar fără ca nimeni să știe, decât Bunul Dumnezeu pe care îl rugăm să-i încununeze munca și seriozitatea cu sănătate și mult succes în ceea ce face. Mulțumim tuturor celor știuţi de Bunul Dumnezeu, care ajută Parohia Topraisar să facă asemenea lucruri frumoase. Bunul Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți”, susţine preotul Viorel Popa de la Topraisar.

Om cu suflet mare, care iubește pe cei ce au nevoie de iubire!! Și cum parohia Topraisar, are slujitori plini de râvnă și dăruire, cum poți sta pe margine, dacă poți, spre a nu te alătura! Să fiți sănătoși preacinstiți părinți și toți cei care fac bine parohiei și nu numai! Hristos a Inviat! Doamne ajută!“, susţine o enoriaşă.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.