Alina Pătrăhău: Inițiativa noastră de schimbare a modului de îngrijire a copiilor cu cancer din România este salutată de Parlamentul European

0
270

Parlamentul European a decis anul acesta să recompenseze valoarea proiectului “Registrul Național al Cancerelor la Copil”, proiect îniţiat de Asociaţia Dăruieşte Aripi, cu Premiul Cetățeanului European 2020.

“Miercuri ne ridicăm și premiul. Nu putem decât să fim bucuroși că inițiativa noastră de schimbare a modului de îngrijire a copiilor cu cancer din România este salutată de Parlamentul European. Însemnă că facem treabă bună. Mulţumim celor ce cred în noi“, a declarat Alina Pătrăhău, fondatorul Asociaţia Dăruieşte Aripi, un om minunat, un om căruia îi pasă de semeni.

Prin implicarea ei, la Constanța copiii fac chimioterapie ziua și seara merg și dorm la ei acasă, pentru că secția pe care a reuşit să o construiască este singura din țară în regim ambulator. Proiectul Asociației Dăruiește Aripi a îmbunătățit rata de supraveghere post terapeutică a copiilor cu afecțiuni oncologice din Dobrogea. Pentru Alina Pătrăhău şi Asociaţia Dăruieşte Aripi primează felul în care sunt îngrijiți copiii.

Joi, 8 aprilie, s-au împlinit 8 ani de când există Daruieste Aripi, 8 ani de recunoștință pentru ceea ce a devenit în tot acest timp. Asociaţia Dăruieşte Aripi multumeşte tuturor celor care cred în visul lor și doresc să susțină proiectele benefice pentru comunitate:

Trimite SMS la 8845, cu textul DONEZ

Direcționează 3,5% din venit: https://www.daruiestearipi.ro/persoana-fizica-doneaza/

Donează online cu cardul: https://www.daruiestearipi.ro/doneaza/

Donează cu PAGO: https://doneaza.pago.ro/asociatia-daruieste-aripi/

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.