Altă petrecere întreruptă de polițiști. Au fost aplicate amenzi de 24 de mii de lei

0
189
FOTO Poliția Română (Imagine cu rol ilustrativ)

Polițiștii ialomițeni au continuat și au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid – 19.

În acest context, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni s-au sesizat din oficiu, vineri, cu privire la organizarea unei petreceri private, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Urziceni.

La adresa respectivă au fost identificate 12 persoane, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de  24.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid – 19.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

Reamintim cetățenilor că având în vedere evoluția situației epidemiologice din România, în conformitate cu legislația în vigoare, în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private.

Vă rugăm să purtați masca de protecție, să păstrați distanța de siguranță, să respectați regulile privind deplasarea pe timpul nopții și toate măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Suntem la datorie pentru siguranța cetățenilor și vom aplica în continuare legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale“, se arată într-un comunicat al polițiștilor.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.