Alte două decese cauzate de coronavirus au fost raportate la Constanța

0
722

Grupul de Comunicare Strategică a informat, marți, 1 septembrie a.c., situația din ultimele 24 de ore, la nivel național, legată de numărul de infectări cu virusul COVID-19, dar și decesele raportate sau reinfectările.

Iar astăzi, în urma testelor efectuate, 22.320 la număr, la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.053 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, iar 586 de pacienți au fost reconfirmați pozitiv cu coronavirus.

Un număr record de decese a fost înregistat marți, 1 septembrie, fiind vorba de 60 de persoane trecute în neființă, dintre care două și la Constanța, fiind vorba despre doi bărbați în vârstă de 52 și respectiv 69 de ani, ambii suferind și de alte comorbidități.

Deces nr 43: Bărbat, 52 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială, obezitate grad III, diabet zaharat tip II), decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Deces nr 44: Bărbat, 69 de ani, Constanța, comorbidități (insuficiență cardio-respiratorie și bypass coronarian), decedat la Spitalul Municipal Medgidia.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.