Ambulanță cu pacient, blocată în Mihai Viteazu. Trebuia să ajungă la spitalul din Constanța

1
460
Ambulanță înzăpezită la intrare în Mihai Viteazu

O ambulanță care transporta un pacient, a rămas blocată în localitatea constănțeană Mihai Vitezu și nu poate înainta, din cauza drumului de la Tariverde, care este înzăpezit.

Potrivit primelor informații, ambulanța transporta un pacient de la Tulcea către Constanța, pentru efectuarea unor proceduri de chimioterapie. Numai că, din cauza drumului înzăpezit de la Tariverde, nu și-a mai putut continua drumul și a rămas, până la noi ordine, în localitatea Mihai Viteazu.

Contactat telefonic de Focus Press, primarul comunei, Gheorghe Grameni, a pornit personal la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba.

Ambulanța respectivă este staționată în zona PECO, iar echipajul a primit ordin să nu plece mai departe, spre Constanța, pentru că este drumul blocat la Tariverde. Am întrebat dacă pacientul este ok, le-am spus să vină la primărie pentru că acolo e căldură, pot bea un ceai cald, dar au refuzat. Au zis că rămân pe loc până primesc noi ordine”, a declarat, pentru Focus Press, Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. Ca de obicei ia luat prin surprindere cum vine ceva de sus,ploaie,zapada sau bate putin vantul SE STIE DRUMURI INCHISE ASTAI ROMANIA CONDUSA DE HOTI DIN 89. PANA ACUM RUSINE RUSINE RUSINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.