Amenzi de 25.000 de lei: trei restaurante şi un teren de sport acoperit desfăşurau activităţi, cu încălcarea restricţiilor legate de pandemi

0
1062
Controale pe perioada carantinei, la Constanța - Foto: IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – secțiile de poliție urbană – au organizat, în cursul zilei de joi, 25 martie, acțiuni pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID- 19.

La activități au participat peste 35 de polițiști, fiind verificate aproximativ 60 de societăți comerciale. În urma activităților, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, dintre care 55 la Legea 55/2020, în valoare totală de peste 33.000 de lei.

Exemple:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui restaurant, situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.  Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că 2 localuri de pe raza de competență (bulevardul Tomis și Portul Tomis) desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un bar de pe strada Biruinței, se servesc băuturi alcoolice, în condițiile în care nu activitatea nu este permisă în baruri. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare toală de 2.000 de lei.

Totodată, polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un teren de fotbal (acoperit cu balon), situat pe strada Prof. Savu Timariu, se desfășoară activități sportive în spațiu închis, la care participă mai multe persoane. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.