Amenzi și permise reținute în cazul șoferilor care au condus pe contrasens pe Autostrada A2

2
1260
Circulație pe contrasens pe Autostrada A2. Captură Video

Dând dovadă de inconștiență, mai mulți șoferi au întors pe Autostrada A2 atunci când au dat peste un ambuteiaj și au condus pe contrasens. O parte dintre ei au fost deja identificați de către polițiști, iar acum sunt pietoni.

Potrivit reprezentanților IGPR, în urma imaginilor apărute în mediul online s-au demarat verificări pentru a se identifica conducătorii auto pentru a fi trași la răpsundere. Până la data de 21 iulie, patru permise au fost reținute în acest caz, fiind aplicată totodată și amenzi contravenționale în valoare de 1.305 lei fiecare.

C.S.

2 COMENTARII

  1. Nu vrem amenzi, vrem actiuni concrete. S-a ajuns in punctul in care soferii nu mai au pic de respect fata de autoritati, fata de reguli, fata de ceilalti participanti la trafic. Degeaba le dati astora amenzi, degeaba le suspendati permisul celor 50. Ca in 3 luni vor fi din nou pe strazi si vor face acelasi lucru.

    Trebuie sa acceptam, din pacate, ca aia 50 NU sunt exceptia. Ca ei mai sunt 500.000 altii care fac fix ce vor ei la volan. Astia reprezinta noua generatie, portretul soferului modern de romania. De-asta avem 4 caramboluri in acelasi zi, de-asta zilnic se intampla accidente spectaculoase, de-asta suntem in topul mortalitatii in accidente din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.