ANAF a donat 108 calculatoare către ISJ Tulcea pentru a ajunge la elevii care au nevoie de ele

0
808
Calculatoarele au fost predate de la ANAF la ISJ Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Demersul privind donația concretizată în cursul zilei de 21 octombrie a demarat în urma unei ședințe de Comitet Județean pentru Situații de Urgență desfășurat la sediul Instituției Prefectului Județul Tulcea, în momentul în care se pregătea începerea noului an școlar și se punea problema ca unii copii să continue cursurile online.

În a doua parte a lunii august, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea primea 280 stații de lucru noi (computere performante) pentru desfășurarea activității, iar stațiile vechi erau propuse pentru transmiterea fără plată către alte instituții, în baza Hotărârii de Guvern 841/1995 modificată, sau pentru casare.

La recomandarea prefectului de la acea vreme, Alexandru Cristian Iordan, transferul calculatoarelor s-a indicat a se face către Inspectoratul Școlar al Județului Tulcea, lucru concretizat după ce din cele 260 de calculatoare s-au pregătit cele mai performante 108 dintre ele.

„Este un demers început, e adevărat, la o ședință ce a avut loc la sala de videoconferințe a Prefecturii, însă meritul pentru acest transfer aparține în egală măsură atât doamnei director de la ANAF Tulcea, Ioana Licu, cât și doamnei inspector școlar general Viorica Pavel care au perfectat documentele acestui transfer fără plată. Sper ca aceste calculatoare să ajungă la elevii care chiar au nevoie de ele și să le folosească“ a transmis Carmen Caloianu, subprefect cu atribuții de perfect al județului Tulcea.

Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.