Anca Sînă Serea, ultima zi de vacanță la Olimp: “De marți plecăm la Viena, cu trenul, pentru o săptămână”

0
101

Du-ți sufletul într-o vacanță. Din când în când are nevoie de liniște. Avem cu toții nevoie de vacanță, indiferent de vârstă. Mici și mari, tineri și bătrâni, odihna ne este tuturor necesară. Un moment de respiro este pentru toți obligatoriu pentru a ne încărca bateriile, pentru a dormi poate până la o oră mai târzie, pentru a citi o carte bună sau a viziona un film drăguț în familie. Sunt doar câteva dintre ideile în care putem să ne valorificăm timpul liber.

Eu prefer să îl împart în două: pentru mine și pentru familie. Și fac acest lucru în general, nu doar când vine vorba de vacanțe. Anul acesta, pentru că am depășit cu toții o perioadă solicitantă și dificilă, ne-am propus câteva călătorii în familie, prin Europa, dat fiind faptul că nu sunt încântată de călătoriile cu avionul. Pentru noi astăzi este ultima zi la mare, mă întorc la jurnalul de weekend, iar începând de marți plecăm la Viena cu trenul pentru o săptămână“, susține îndrăgita Anca Sînă Serea. 

Vara îți construiești cele mai frumoase amintiri. “Cred ca acest lucru este valabil pentru toată lumea. Cu atât mai deosebită și memorabilă este vara aceasta, după un an care a fost pentru noi toți dificil. Un an în care nu am putut să călătorim, să ne vedem cu cei dragi, un an în care am avut tot felul de restricții, de altfel justificate pentru binele și sănătatea nu doar a noastră, ci și a celor dragi. Anul acesta ne-am propus în familie să ne bucurăm de vacanță atât în țară, cât și peste hotare și am început cu un loc în care ne simțim tare bine de fiecare dată și unde revenim cu placere novumbythesea . Am avut și noroc de vreme bună, așa că valurile, plaja și soarele sunt cea mai bună combinație pentru a porni la toamnă cu un bagaj plin de amintiri frumoase, încărcați cu voie bună și cu multă energie. Vă doresc o vară memorabială, cu soare și veselie“, susține soția cântărețului Adrian Sînă.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.