Andaluzia Luca a recunoscut victoria contracandidatului PNL și le transmite un mesaj tulcenilor

0
1970
Andaluzia Luca. FOTO Cătălin SCHIPOR

Alegerile locale s-au încheiat și chiar dacă nu există o numărătoare exactă peste tot, rezultatele se cunosc. Astfel, Andaluzia Luca, viceprimarul în funcțiune al municipiului Tulcea, precum și primarul actual, Constantin Hogea, au pierdut în fața candidatului PNL, Ștefan Ilie.

Bătălia finală s-a dat între Andaluzia Luca și Ștefan Ilie, primarul Constantin Hogea fiind surclasat de cei doi. În final, Andaluzia Luca s-a declarat învinsă.

„Le mulțumesc tuturor tulcenilor care au votat azi. Le mulțumesc celor care au crezut în proiectele mele, îi felicit pe ceilalți, astăzi învingători. Nu judec alegerea nimănui, sper doar ca lucrurile să se miște în direcția bună. Vă mulțumesc din nou și cred, în continuare, că meritam un oraș! Mai sper ca guvernarea locală să fie mult, mult mai curată decât campania electorală“, a declarat aceasta pentru FOCUS PRESS.

Aceasta a mai precizat că în luna cât mai este viceprimar al municipiului Tulcea va încerca să termine din proiectele demarate, unul dintre acestea fiind cel al locurilor de joacă.

În ceea ce privește Consiliul Local, PNL și PSD au un număr aproximativ egal de reprezentanți, iar celelalte partide câte 1-2, neexistând pentru moment o majoritate.

Cătălin Schipor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.