Andi Moisescu, invitat la terasa unde există confirmări de COVID-19

0
3399
Imagine din Vama Veche, 13 iunie 2020

Vedeta de televiziune Andi Moisescu este invitat să participe la “o seară specială” la terasa din Vama Veche, acolo unde angajaţii au intrat în panică după ce o angajată a fost internată cu noul coronavirus. Ar fi vorba, de fapt, de două angajate – una care a ajuns la Bucureşti, iar o alta la Spitalul Mangalia, de unde a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase. Chiar şi aşa, activitatea terasei continuă! Ba mai mult, Moisescu a postat pe facebook un mesaj în care invită turiștii la deschiderea oficială a sezonului. În condiţiile date, mai mulţi agenţi economici din sudul litoralului, inclusiv din Mangalia, îşi arată temerile că s-ar putea ajunge la situaţii grave!

De precizat că patronul terasei a anunțat, din timp, că va veni Andi Moisescu pe data de 3 iulie. Despre incidentul privind angajata infectată cu noul coronavirus, reprezentanții unității au confirmat acest incident neplăcut.

“Ea, week-endul trecut, s-a simțit rău, dar a crezut ca e vreo răceala. Tipa locuiește in București. Luni a plecat acasă. De miercuri a început să-și revină. Dar a insistat să își facă un test în București, la Sanador. Când au aflat rezultatul, au fost trimiși acasa și ceilalti colegi de muncă. Au dezinfectat, au chemat alți oameni la muncă și de acum se vor desfasura normal”, potrivit unor surse, referindu-se la tânăra infectată. Numai că, în afară de acest caz, mai este şi cazul tinerei care a ajuns la Spitalul Mangalia, iar duminică, 21 iunie, a venit “verdictul”: este pozitiv, iar fata a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase!

Situaţia din ultimele 48 de ore îl îngrijorează şi pe prefectul Constanţei, George Niculescu, care a transmis următorul mesaj:

“Virusul nu a plecat dintre noi! În ultimele 48 de ore, 31 de constănțeni au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2! Este un număr fără precedent, care ne arată clar că pandemia nu este istorie, ci virusul este mai prezent ca niciodată. Pe fondul relaxării, mulți oameni au lăsat garda jos. Cu ochii mei văd cum oamenii au început să renunțe la măști și să nu mai țină cont de distanțarea socială. Dragi constănțeni, au trecut mai bine de trei luni de când ne luptăm cu acest virus și, știu foarte bine, a intervenit oboseala, nu toată lumea mai are răbdare, fiecare om își dorește să revină la viața normală, așa cum o cunoșteam cu toții, anul trecut, spre exemplu. Dar prin nerespectarea recomandărilor, nu facem altceva decât să prelungim această stare „gri” în care ne regăsim și astăzi. În continuare, fac apel la RESPONSABILITATE și o voi face până în momentul în care vom fi 100% în siguranță! Vă rog să respectați TOATE recomandările venite de la autorități și să nu uitați că este foarte important să păstrăm distanțarea socială, să purtăm masca de protecție și să menținem o igienă corespunzătoare a mâinilor”.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.