Andreea Bănică vrea să își supraetajeze hotelul din Eforie! Mai mulți vecini sunt nemulțumiți

0
2354

Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, începeau, în 2017, primele demersuri pentru edificarea unui imobil de locuinţe în regim hotelier şi spaţii comerciale la Eforie Nord. În numele artistei şi a soţului, SC Vip Booking SRL depunea, în urmă cu 3 ani, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, memoriul de prezentare pentru proiectul „Hotel apartament S+P+3E cu parter comercial, amenajare şi împrejmuire teren“, în vederea obţinerii acordului de mediu.

Recent, a fost depusă o documentație pentru modificarea proiectului initial, mai exact cu supraetajarea cu încă un etaj. Autoritatea competentă pentru protecţia mediului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare și anume că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:

Modificare proiect in timpul executiei autorizat cu a.c. nr.127/24.05.2018- hotel apartament S+P+3E cu parter comercial, amenajare și împrejmuire teren, prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată” propus a fi amplasat în oraș Eforie Nord, strada Tudor Vladimirescu.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 25.06.2020 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

Menționăm că în luna aprilie, mai mulți vecini au avut de obiectat cu privere la construcția ce se va edifica. Aceștia susţin că s-au constituit într-o asociaţie care lansează o serie de acuzaţii în ceea ce priveşte corectitudinea obţinerii autorizaţiei de construire, dar sunt nemulțumiți și de faptul că a fost blocat cel mai facil acces către plaja Debarcader.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.