Andrei Stefănescu, replică tăioasă pentru Olivia Steer, după ce l-a acuzat că nu este infectat cu COVID

0
2262

Cântărețul Andrei Ștefănescu s-a supărat extrem de tare pe Olivia Steer, care l-a acuzat că nu este infectat cu COVID-19, ci joacă un rol. Prezentatorul de la “Antena Stars”, s-a simțit jignit și a plâns de supărare, pentru că nu se aștepta să fie pus la zid tocmai de o vedetă pe care o cunoștea și cu care avea o relație bună. Solistul trupei Alb-Negru i-a dat imediat o replică tăioasă soției lui Andi Moisescu,  într-o intervenție telefonică, în direct la emisiunea Sinteza Zilei, scrie B1.ro

Andrei Ștefănescu, acuzat de Olivia Steer că face parte dintr-o conspirație menită să promoveze coronavirusul

Ștefănescu a rămas fără cuvinte când a văzut că este acuzat că și-a înscenat boala. 

 ”Sunt extrem de trist și dezamăgit. Efectiv nu-mi să cred ce am citit, ce mesaje am primit și cât de rea poate să fie lumea! Incredibil! N-am făcut rău nimănui, n-am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, să ies pozitiv, să fiu criticat, să promovez COVID-ul. Pur și simplu am povestit întâmplarea mea...Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere bună despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. ”, a spus Andrei Ștefănescu în timpul intervenției telefonice. 

Andrei Ștefănescu a locuit alături de copil până când s-a confirmat diagnosticul 

Andrei Ștefănescu a spus că i s-a părut normal să își pupe băiețelul, în condițiile în care locuise cu el până când a primit diagnosticul, neștiind că este bolnav.

“Alți oameni au simptome mai grave. Am exemple aici, sunt oameni care pleacă dintre noi. Am vazut lucruri pe care nu am crezut că o să le vad cu ochii mei. Am citit că am făcut o greșeală sau că sunt un inconștient că mi-am pupat copilul când am plecat. Știam că plec foarte multe săptămâni de acasă. Am dormit cu copilul meu în pat, l-am pupat în toate zilele astea. Ce era să fac în momentul în care am primit telefon și mi s-a spus că sunt pozitiv? Să zic ‘Hop, stați, nu mă mai atingeți!’ , când eu cu o oră înainte am stat cu copilul meu în brațe și am stat cu ei în casă neștiind că sunt bolnav. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare? “, a spus Andrei Stef[nescu de pe poatul de spital. 

Olivia Steer l-a acuzat pe Andrei  Ștefănescu că joacă un rol pentru care nici măcar nu s-a pregătit

Olivia Steer a comentat la o postare făcută de Andrei Ștefănescu, în care acesta povestea cum a aflat că este infectat cu coronavirus.
Fosta prezentatoare a scris că este o înscenare și Ștefănescu nu și-a învățat rolul, pentru că a scris că și-a pupat băiețelul în momentul în care a plecat să se interneze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.