Andrei Talpeș a vorbit despre salariul de director al CSM Constanța și al angajaților

1
518
sursa foto: Facebook/ Andrei Talpeș

Andrei Talpeș, a precizat în interviul acordat Focus Press, care este salariul pe care îl obține în funcția de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Constanța.

„Salariul meu este 7.200 de lei net”, a precizat Andrei Talpeș.

Acesta a vorbit și despre salariile celorlalți angajați ai clubului.

„Ceilalți (n.r. angajații CSM Constanța) au salarii sub, nu cu foarte mult. Din păcate, din punctul meu de vedere, și nu neapărat al postului de director, cât și a celorlalte posturi, volumul de muncă este foarte mare. Gândiți-vă că inspectorii de specialitate, pe partea de sport și direcția economică și toată lumea nu au sâmbete, duminici. Competițiile sunt în weekend, de principiu. Trebuie să fie foarte activi în perioada aia, trebuie să fie focusați, dacă este o problemă de rezolvat. Voi încerca să cresc aceste venituri salariale ale angajaților CSM, pentru că este un volum imens de muncă”, a mai precizat directorul CSM Constanța.

VIDEO:

P.I.

1 COMENTARIU

  1. Bravo bai …., asta e vrajeala ta, pentru ca ,,lucrati” sambata si duminica trebuie sa spoliati bugetul local cu sute de milioane, ca sa va faceti salariile consistente ? Pai ba gunoaielor, sunt o gramada de oameni care muncesc si sambata si duminica, muncesc si noaptea, iar voi, scursurilor va prevalati de argumentul asta suprem ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.