Angajat al unei spălătorii auto, lovit intenționat cu mașina de un client

0
105
Echipaj de poliție. FOTO Cătălin SCHIPOR

Angajatul unei spălătorii auto din Capitală a fost călcat intenționat cu mașina de un client. Totul s-a întâmplat în parcarea unui mall din Capitală, iar imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. Între timp, polițiștii de la Omoruri au deschis un dosar penal și îl caută pe bărbatul care era la volanul mașinii, relatează Realitatea PLUS

Se pare că întregul incident a pornit de la banii pe care trebuia să îi achite respectivul client pentru serviciile de care a beneficiat la spălătorie. Nemulțumit de sumă, bărbatul a părăsit pentru scurt timp spălătoria fără să achite serviciile. Ulterior, acesta s-a întors și l-a lovit în plin pe unul dintre angajații spălătoriei.

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. În prezent, bărbatul vinovat de rănirea angajatului spălătoriei este căutat de oamenii legii. Mașina cu care acesta a lovit angajatul spălătoriei a fost identificată, la fel și bărbatul care se afla la conducerea acesteia. Urmează însă de stabilit dacă acesta este și proprietarul mașinii. 

De cealaltă parte, angajatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri speciale. Starea sa de sănătate este una stabilă, spun medicii, care îl țin în continuare sub observație. 

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.