Angajații ABADL sunt nevoiți să curețe anumite zone de plajă manual

0
337
Țărmul este curățat manual. FOTO Captură video

Angajații ABADL sunt nevoiți în anumite situații să își ducă la îndeplinire misiunea de a curăța cât mai mult și mai bine plajele constănțene manual, acolo unde utilajele nu au acces.

Din cauza faptului că pe anumite porțiuni de plajă accesul cu utilajele este imposibil sau diferența de nivel dintre uscat și apă, din cauza eroziunii marine, este de peste un metru, angajații ABADL sunt nevoiți să intre în apă și să le îndepărteze manual.

„Utilajele, dacă ar acționa pe linia malului în aceste condiții, cu siguranță s-ar răsturna. Acest proces durează mult, este incredibil de greu, dat fiind efortul fizic și miile de tone de alge aflate în zona de îmbăiere, însă oamenii noștri fac asta în fiecare zi, tocmai pentru a asigura tot confortul turiștilor și operarea în condiții normale a plajei. Ei chiar merită tot respectul pentru efortul și munca lor“, a precizat directorul ABADL, Bogdan Bola.

Înviorarea de dimineață la malul mării

Înviorarea de dimineață pe sudul litoralului constănțean. Pentru cei care nu cunosc sau se plâng mereu că alții nu își fac treaba, vreau să vă arăt cum sunt nevoiți angajații #ABADL să își ducă la îndeplinire misiunea de a curăța cât mai mult și mai bine plajele constănțene.Din cauza faptului că pe anumite porțiuni de plajă accesul cu utilajele este imposibil sau ca în cazul de față, diferența de nivel dintre uscat și apă, din cauza eroziunii marine, este de peste un metru, oamenii noștri sunt obligați să intre în apă și să le îndepărteze manual. Utilajele, dacă ar acționa pe linia malului în aceste condiții, cu siguranță s-ar răsturna.Acest proces durează mult, este incredibil de greu, dat fiind efortul fizic și miile de tone de alge aflate în zona de îmbăiere, însă oamenii noștri fac asta în fiecare zi, tocmai pentru a asigura tot confortul turiștilor și operarea în condiții normale a plajei. Ei chiar merită tot respectul pentru efortul și munca lor!

Publicată de Bogdan Bola pe Vineri, 12 iunie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.