Angajații Polaris vor refuza ridicarea pubelelor galbene dacă în interiorul acestora nu se vor regăsi deșeuri reciclabile din plastic, hârtie sau carton și metal

0
267

Primăria Năvodari împreună cu Polaris vor distribui miercuri, 1 septembrie a.c., pubele galbene destinate colectării selective a deșeurilor. Miercuri, 1 septembrie, mașinile cu pubelele galbene vor ajunge la gospodăriile de pe următoarele străzi: Rândunelelor, Salcâmilor, Al.Condor, Al. Lastuni, Cărăbușului, Gării, Constanței.

Localnicii sunt rugați să nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează doar deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal!

ATENȚIE

Angajații Polaris vor refuza ridicarea pubelelor galbene dacă în interiorul acestora se vor regăsi deșeuri de altă natură decât cele precizate mai sus.

CUM SE DEPOZITEAZĂ CORECT AMBALAJELE ÎN PUBELA GALBENĂ?

Pliază/presează deșeurile voluminoase înainte de a le pune în pubela galbenă – în acest mod se folosește la maximum capacitatea pubelei!

Clătește recipientele din plastic (PET-urile), iar dacă nu se pot curăța depozitează-le împreună cu deșeurile menajere!

Deșeurile colectate selectiv de locuitorii care au primit deja pubelele galbene vor fi ridicate cu autospeciale diferite în aceeași zi cu deșeurile menajere, începând din luna septembrie! Pubelele galbene se distribuie numai năvodărenilor care locuiesc la case.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.