Anisie: Generația actuală de elevi constituie un exemplu de adaptare pentru noi

0
180
Foto: Colegiul National Militar Al.I.Cuza Constanta

Ziua Internaţională a Elevului şi Studentului se sărbătorește, în fiecare an, pe data de 17 noiembrie, cu această ocazie ministrul Educației, Monica Anisie, transmițând un mesaj de felicitare, încurajând elevii și studenții să își exprimă părerea asupra viitorului educației.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Elevului şi Studentului, Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, a transmis un mesaj de încurajare, în această perioadă dificilă, de pandemiei.

„Ziua Internațională a Elevului și Studentului e momentul oportun să îi sărbătorim pe toți cei care reprezintă viitorul României, elevi și studenți care învață, cu o maturitate și o asumare demne de toată admirația, să se adapteze unor schimbări bruște de viață. 

Pot spune că generația actuală constituie un exemplu de adaptare pentru noi, părinții și profesorii, la noua realitate; este unică prin potențialul său de a își dezvolta un «sistem imunitar» de abilități care să o ajute să facă față cu succes provocărilor viitorului.  

În același timp, trebuie să le oferim în continuare tuturor copiilor și tinerilor susținerea noastră pentru a afla beneficiile educației! Iar voi, dragii mei, continuați să vă exprimați părerea, viziunea asupra viitorului educației, propunerile și temerile, mai ales în contextul actual. 

La mulți ani tuturor elevilor și studenților!“, a transmis Monica Anisie.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.