ANP: Nu se înregistrează infectări cu noul coronavirus în rândul deţinuţilor

0
195

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) informează, sâmbătă, că până în prezent nu se înregistrează infectări cu noul coronavirus în rândul deţinuţilor, iar toate testele efectuate deţinuţilor contacţi ai primului angajat confirmat pozitiv COVID-19 la Penitenciarul Gherla au indicat rezultate negative.

“Astfel, până la acest moment nu se înregistrează infectări cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor private de libertate în nicio unitate penitenciară. Amintim că cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv în cadrul Penitenciarului Gherla nu a interacţionat cu persoane private de libertate, contacţii fiind stabiliţi doar din rândul membrilor personalului. În continuare, se aşteaptă rezultatele testelor efectuate poliţiştilor de penienciare identificaţi contacţi”, precizează un comunicat al ANP transmis sâmbătă.

ANP a informat, joi, că un al doilea angajat al Penitenciarului Gherla a fost confirmat cu COVID-19. “Un al doilea angajat al Penitenciarului Gherla a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, astăzi. (…) Acesta face parte din grupul de contacţi atribuit cazului comunicat public în cursul dimineţii”, a precizat ANP.

Până în prezent, la nivelul sistemului penitenciar, şapte angajaţi au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.