Ansamblu rezidenţial nou în orașul Ovidiu, pe un teren de 2,5 hectare: iată cine este investitorul

0
1583

Societățile Compania Envirotech SRL, care este administrată de Dănuț Florescu, și Oil Depol Service SRL la care deține jumătate din acțiuni împreună cu Radu Merlă, intenționează să construiască un ansamblu rezidențial în orașul Ovidiu.

Ca urmare a notificării adresate de  aceste două societăți la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa în vederea avizelor pentru realizarea PUZ, APM decide că, elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru lotizarea și construirea zonei rezidenție destinată locuirii individuale în Ovidiu pe strada Portului, nr. 59, loture 1 și 2 nu necesită evaluare de mediu, urmând să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu. 

Suprafața zonei de studiu este de 25.000 mp, corespunzând cu suprafața zonei care a generat PUZ. 

Imobilele care au generat PUZ se află în zona de intravilan, în vestul orașului Ovidiu, în vecinătatea unui parcelar de locuințe individuale.

Propunerea de dezvoltare urbanistică urmărește realizarea unei intervenții pe suprafața cumulată a celor trei loturi. Suprafața cumulată a acestora este de 25.000 mp. Se doreşte realizarea unui ansamblu de locuințe individuale cu regim de înălțime de maxim P+2, similar ca înălţime clădirilor existente la nord și la sud-est. 

Adresele imobilelor care au generat PUZ sunt următoarele:

-Teren Strada Portului nr. 57;

-Teren Strada Portului nr. 59, lot 1; 

-Teren Strada Portului nr. 59, lot 2. 

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.