ANSVSA vrea scurtarea timpului de testare a legumelor și fructelor sosite în Portul Constanța pe linia de feribot

0
142
Portul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Președintele ANSVSA dr. Robert Chioveanu a condus astăzi o întâlnire cu reprezentanții DSVSA București, Olt, Ialomița, Constanța și Institutului de Igienă și Sănătate Publică Veterinară, în vederea creșterii capacității analitice a laboratoarelor din subordine în privința determinării reziduurilor de pesticide legume-fructe.

Printre concluziile ședinței, la care au participat și specialiști din cadrul ANSVSA, se numără creșterea capacității laboratorului din Constanța pentru a efectua într-un timp mai scurt testarea importurilor de fructe și legume care vor ajunge în România pe linia de feribot RO-RO din Portul Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.