Antrenorul Cătălin Anghel, despre echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa: “La meciul cu FC Argeş avem şansa să schimbăm tot ce a fost negativ”

0
48

Antrenorul Cătălin Anghel consideră că echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa are şansa ca la partida cu FC Argeş să schimbe tot ce a fost negativ în ultima perioadă, precizând în acelaşi timp că jucătorii trebuie să aibă o încredere mai mare în propriile forţe.

Dacă ne uităm la rezultate şi la anumite părţi din jocul nostru, da, se poate vorbi de un blocaj, dar eu cred totuşi că jucătorii de fotbal au o meserie frumoasă, şi înfrângerea şi victoria durează doar o zi. Trebuie să privim înainte, avem şansa ca vineri să schimbăm tot ce a fost negativ în această perioadă. Tot timpul şansa se întoarce, sperăm ca vineri să fie de partea noastră. Dar dacă vrem să fim corecţi, trebuie să şi forţăm puţin lucrurile, să credem mai mult în noi, să producem mai multe ocazii. Dacă vrem să avem şanse“, a declarat Anghel, care îl înlocuieşte pe banca tehnică a echipei FC Viitorul pe Mircea Rednic, bolnav de COVID-19.

Tehnicianul spune că se aşteaptă la o partidă dificilă cu FC Argeş, având în vedere că adversara traversează o perioadă bună în campionat: “Orice meci este important, dar acum primul este cel mai important. Mergem să obţinem un rezultat bun, avem în faţă o echipă care a jucat foarte bine în ultima perioadă şi, bineînţeles, ne aşteaptă un meci dificil. Normal că victoriile au devenit obligatorii, mergem să jucăm la victorie. Sper să şi obţinem cele trei puncte, dar nu va fi uşor, pentru că avem în faţă o echipă care este în formă şi a avut rezultate în ultima perioadă“. Partida FC Argeş – FC Viitorul, din cadrul etapei a 23-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:00, la Piteşti.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.