Antreprenorii ucraineni, proteste de amploare: cer guvernului permisiunea de a redeschide companiile mici pe 1 mai

0
193

Câteva sute de antreprenori ucraineni au protestat miercuri la Kiev, cerând guvernului să ușureze restricțiile de blocare adoptate pe 12 martie pentru a stopa răspândirea coronavirusului, scrie kusi.com

Protestatarii au blocat o stradă în apropierea birourilor guvernamentale ale Ucrainei, cerând sprijinul statului pentru întreprinderi și permisiunea de a redeschide întreprinderile mici la 1 mai.

Autoritățile din Ucraina, care au raportat 9.866 de cazuri de coronavirus confirmate, au început să ușureze restricțiile de blocare în această săptămână și intenționează să ridice treptat blocarea după 11 mai, în cazul în care cazurile de virus nu se observă.

Oficialii guvernamentali din Chernivtsi, un oraș situat la 500 de kilometri (300 de mile) la vest de Kiev, au permis marilor piețe alimentare să se redeschidă marți, în timp ce au solicitat clienților să poarte măști și să respecte distanța socială. La Kiev, autoritățile intenționează să permită redeschiderea salonurilor de înfrumusețare, a magazinelor și a parcurilor pe 12 mai.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.