Anunț din partea autorităților bulgare: Nu mai permit intrarea autovehiculelor prin PTF Negru Vodă!

0
403

În cursul acestei zile, autoritățile bulgare au informat Garda de Coastă cu privire la faptul că, începând cu ora 10:00, vor fi desfășurate acțiuni de protest ale transportatorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Vama Veche și Negru Vodă.

Vor fi actualizați periodic timpii de așteptare în funcție de evoluția protestului și de modul cum acesta va afecta traficul.

În prezent traficul autoturismelor nu este afectat, însă au apărut restricții de circulație pentru pentru camioanele înmatriculate în Ucraina și R. Moldova, în sensul că autoritățile bulgare nu permit în acest moment ieșirea acestora din România prin PTF Negru Vodă. Recomandăm atât șoferilor de autocamioane cât și turiștilor să se informeze utilizând aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp”, au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Începând cu ora 12.00 autoritățile bulgare nu mai permit intrarea în Bulgaria tuturor mijloacelor de transport, indiferent de categoria din care acestea fac parte, prin PTF Negru Vodă.

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.