Apartamente în Mamaia și Constanța, pentru familii ce au rămas fără casă după incendiul din Km 4-5

0
1702

Mai multe apartamente din Constanța și Mamaia sunt disponibile pentru familiile ce nu se pot întoarce în blocul de pe Prelungirea Sgt. Nicolae Grindeanu, din cauza incendiului de miercuri noapte.

O persoană pune la dispoziție un apartament din Mamaia Summerland unei familii care locuia în blocul ce a ars, din Km 4-5.

Și aceasta nu este singura, încă un apartament din Summerland fiind disponibil pentru cei care au rămas fără casă în prag de sărbători. Cei care au nevoie pot suna la numerele de telefon: 0731811445, 0787806061.

Alt domn oferă un apartament de două camere, din Constanța, pentru o familie afectată de incendiul de miercuri noapte. Și o altă doamnă, un altul, în Mamaia Nord.

Un alt domn pune la dispoziție o garsonieră din Poarta 6.

În același timp, Asociația de Proprietari Prelungirea Sgt. Nicolae Grindeanu nr. 6, mulțumește tuturor celor care sunt solidari cu suferința lor, care le-au transmis un gând bun și care și-au exprimat dorința de a îi ajuta să depășească această grea încercare.

„Dorim pe această cale să vă informăm că s-au făcut demersuri pentru deschiderea unui cont bancar, în care se pot face donații. Vom face public numărul de cont imediat ce va fi disponibil și vă rugăm ca donațiile să fie făcute doar în contul asociației noastre, acesta fiind singurul oficial. Vom reveni cu actualizări!“, a transmis Ioana Cracana.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.