Apel umanitar! Diana Iordache din Cernavodă duce o luptă grea cu cancerul. Are nevoie de ajutorul nostru

0
7875

Apel umanitar! Diana Iordache, o adolescentă în vârstă de 15 ani are nevoie de ajutorul nostru. Tânăra este elevă în clasa a IX-a în cadrul Liceului Energetic din orașul Cernavodă și este pasionată de tenis,câștigând de-a lungul timpului numeroase concursuri.

Recent părinții au observat că are o problemă la un picior și au dus-o la medic, iar în urma investigațiilor de specialitate, diagnosticul primit a fost de rabdomiosarcom alveolar, o tumoare malignă extrem de agresivă, care apare, în special, în rândul copiilor și a adolescenților.

Părinții Dianei sunt devastați și încearcă din răsputeri să găsească calea pentru ca fetița lor să se vindece. În prezent, Diana, împreună cu mama ei, sunt internate de trei săptămâni la spitalul Maria Curie, la oncologie,. Diana a trecut deja prin prima cură de chimioterapie.

Din păcate în România șansele să se vindece sunt mici, astfel medicii le-a recomandat părinților Dianei să o opereze în străinătate. Au trimis dosare către mai multe clinici din Europa, iar răspunsul favorabil a venit din Franța, spitalul Gustave Roussy tratând acest tip de cancer, însă au nevoie de suma de 260.222,00€.
Toți cei care cred că o pot ajuta pe Diana Iordache să ducă această luptă la doar 15 ani, sunt rugați să doneze bani în contul 

RO62BTRLRONCRT00W8472802 cont lei
RO74BTRLEURCRT00W8472801 cont euro
Beneficiar IORDACHE MARIAN.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.