Apel umanitar! Juniorul Gabriel Mila de la FC Farul are nevoie de ajutorul nostru: A fost operat pe creier după ce i-a fost depistată o tumoră

0
278
sursa foto: Facebook/ Academia Farul Constanta

Juniorul Gabriel Mila, în vârstă de 15 ani de la FC Farul trece prin momente cumplite Medicii i-au descoperit o tumoră pe creier și a fost operat de urgență la Spitalul Baltazar din București.

Gabi este internat în acest moment la Spitalul Fundeni pentru mai multe investigații și are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua tratamentul și recuperarea.

”Pentru a contribui la strângerea fondurilor necesare, clubul nostru scoate la licitație un tricou de joc cu semnăturile jucătorilor și staff-ului. Suma oferită de câștigătorul licitației va fi donată în integralitate pentru a-l ajuta pe Gabi. Licitația se va încheia luni, la ora 20.00. Lăsați mesaj cu suma oferită în comentarii.

Cei care vor să doneze pentru Gabi o pot face în următorul cont:Raiffeisen BankRO26RZBR0000060021499781Titular de cont: Mila Nicoleta”, se arată pe pagina de Facbook a Academia Farul Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.