Apel umanitar: O fetiță de doar 4 anișori se luptă să supraviețuiască: medicii nu i-au pus un diagnostic clar

0
626

Focus Press vă prezenta într-un material anterior faptul că un mic îngeraș are nevoie de ajutorul nostru.

Este vorba despre Roberta Elena, o fetiță de doar 4 anişori, a cărei copilărie fericită a fost curmată brusc de o boală care nu a putut fi identificată până la acest moment.

Fetiţa a fost internată pe 1 aprilie în Spitalul Județean Constanța, iar de atunci face “naveta” între casă şi unitatea medicală, cu sângerări şi stări de rău. Analizele micuţei au fost trimise şi în Turcia, în speranţa că aici se va stabili de ce anume suferă şi care este tratamentul potrivit, pentru că, medicii oscilează între cancer osos, ori leucemie, așa cum i-au spus medicii de la un spital din București, pentru că micuța Elena a fost transportă și la o unitate medicală din capitală.

Însă, pentru a ajunge în Turcia, familia micuţei are nevoie de o sumă mare de bani, de care familia nu dispune.

Iată povestea Robertei Elena:

“Mă numesc Roberta Elena, pe 19 mai împlinesc vârsta de 4 anișori și mi-aș dori foarte mult, ca ziua mea să nu mi-o petrec în spital. Mama mea a luat decizia să-mi facă un control, deoarece în decurs de o săptămână îmi tot aparea purpură pe întregul corp. Rezultatele primelor analize recoltate, din păcate nu au fost pozitive, acestea indicând un număr extrem de redus de trombocite, mai exact 1, de altfel și o hemoglobină la fel de scăzută. Personalul laboratorului unde s-au prelevat analizele, au hotărât împreună cu personalul spitalului județean, că aveam nevoie urgent de transfuzii de sânge, astfel că în data de 1 aprilie, m-au internat în spital. Dupa 6 zile de chin, înțepături și transfuzii, am fost externată, însă bucuria mea a nu a ținut mult, căci după 2 zile, pe 8 aprilie, iar mi-a fost rău și a trebuit să revin la spital, unde am stat iar 4 zile, timp în care am fost supusă altor investigații. Povestea mea s-a repetat după alte 3 zile, pe 15 aprilie, când am prezentat febră, sângerări gingivale și genitale, semn ca iar mi-au scăzut trombocitele, care la ultima externare erau 79. Sunt tot în spital, cu trombocitele 6 și hemoglobina 8, nu am încă un diagnostic clar, mă simt foarte slăbită…vreau să mă fac bine, vreau să merg acasă la surioara mea mai mică , care plânge după mine și după mami. Bunica a trimis rapoartele mele medicale în Turcia, la Emsey Hastanesi, unde am fost acceptată pentru a mi se face investigațiile necesare stabilirii unui diagnostic concret, dar acest lucru nu este posibil fără ajutorul vostru. Vă rog din tot suflețelul meu, ajutați-mă să pot ajunge în Turcia, ajutați-mă să redevin copilul normal de altădată”.

Micuța luptătoare are nevoie de noi pentru a putea învinge boala, oricare ar fi aceasta, care îi macină organismul. În cursul zilei de miercuri, 21 aprilie aceasta se va afla în drum spre Turcia unde i se vor face mai multe investigații, precum și un diagnostic corect.

Donațiile se pot face în următoarele conturi:

▪️

Radu Nicolae -bunicul Robertei Cont lei RO69INGB0000999905464746

▪️
Ivanciu Andreea Roxana -mătușa Robertei Cont euro RO62RZBR0000060022505702

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.