Apel umanitar! Tânărul polițist rănit în urma accidentului rutier din Seimeni are nevoie urgentă de sânge pentru a supraviețui unei hemoragii interne grave

0
4693

Un tănăr de 21 de ani din județul Constanța are nevoie de ajutorul nostru pentru a supraviețui unei hemoragii interne. Este vorba de tânărul rănit grav în accidentul de miercuri, 9 septembrie a.c., la ieșire din orașul Cernavodă spre Seimeni.

Reamintim că miercuri dimineața, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,50mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe strada Prelungirii din localitatea Seimeni, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta, un bărbat de 21 de ani, aceștia fiind transportați la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru îngrijiri medicale.


Astfel, tânărul are nevoie urgentă de sânge, în special Grupa A RH Negativ. Se poate dona la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pe numele Rosieanu Alin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.