Apele Române: 300 de sectoare de plajă igienizate au fost predate operatorilor privaţi. Nu și cele din Mamaia

0
110

Apele Române Dobrogea-Litoral a predat operatorilor 300 de sectoare de plajă pe care a efectuat timp de mai mult de două luni o serie de operaţiuni de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare şi afânare, precum şi de curăţare a liniei ţărmului de alge.

De mâine, începe sezonul estival. 300 de sectoare de plaje au fost predate operatorilor de către Apele Române Dobrogea-Litoral în urmă cu mai bine de două săptămâni. (…) Timp de mai bine de două luni, colegii de la Apele Române Dobrogea-Litoral au efectuat în acest zone mai multe operaţiuni specifice de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare şi afânare, precum şi de curăţare a liniei ţărmului de alge. Rezultatele sunt semnificative: 300 de tone de deşeuri de pe întregul litoral românesc; 2.000 de tone de nisip care a fost reintegrat în profilul plajei şi depus în zonele deficitare”, notează compania pe pagina sa de Facebook.

Porţiunile de plajă se regăsesc pe trei tronsoane:

Tronsonul 1 – Corbu – Năvodari – Constanţa,

Tronsonul 2 – Agigea – Eforie Nord – Eforie Sud – Tuzla – Costineşti

Tronsonul 3 – 23 August – Olimp – Neptun – Jupiter – Venus – Saturn – Mangalia – 2 Mai – Vama Veche.

Nu se regăsesc 132 de sectoare din Mamaia, care urmează să fie predate la 1 iunie, din cauza lucrărilor de înnisipare.

Pe suprafeţele necontractate, operaţiunile de pregătire a plajelor vor continua“, dă asigurări Apele Române Dobrogea-Litoral.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.