GALERIE FOTO. Aproximativ 20 de mașini, ridicate deoarece erau staționate neregulamentar

0
2060

Constănțenii continuă să staționeze în locuri în care acest lucru nu este permis, chiar dacă sancțiunile nu sunt tocmai de neglijat şi riscă să rămână chiar şi fără mașină o perioadă.

Polițiștii locali constănțeni cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au desfășurat, săptămâna trecută, o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară.

În doar trei zile, aceștia au aplicat 167 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.980 de lei, pentru opriri și staționări neregulamentare. De asemenea, au fost aplicate 339 de puncte de penalizare și, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 17 autovehicule.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru defășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.

„Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241/484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.