Arafat, după anunțul său că se retrage din funcție: “Nu e nimeni de neînlocuit!”

0
218
Raed Arafat - Foto: Facebook

Raed Arafat a făcut, de curând, un anunț ca a șocat pe toată lumea. Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a anunțat că se retrage din funcție în timpul unei emisiuni TV. Mai mult, acesta a vorbit și despre cum trebuie să fie persoana care îl va înlocui în această funcție.

Șeful DSU a fost invitat, vineri, în emisiunea ”Culisele statului paralel”. Raed Arafat a vorbit despre plecarea sa și a dezvăluit că a pregătit câteva persoane care să fie apte pentru funcția de șef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, specificând că nu își face probleme în acest sens.

De asemenea, Raed Arafat speră, totuși, ca cel căruia îi va preda ştafeta la un moment dat să-și facă treaba și să reziste. Așa cum a făcut și o face și el în continuare.

”Am pregătit mai mulți, care au crescut lângă mine, sunt lângă mine, alții au plecat în altă parte. (…) Cred că sunt oameni care pot să vină după mine. Și sper să suporte si să fie ca mine, să reziste, și să-și facă treaba. În final, trebuie să vină persoane tehnice, chiar dacă șeful DSU este o numire politică. Trebuie să vină o persoană care să știe foarte bine. (…) Nu e nimeni de neînlocuit”, a declarat Raed Arafat la Realitatea Plus.

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situatii de Urgentă (DSU), aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), este evaluat periodic de Ministrul de Interne: ”Domnul Arafat s-a implicat constant și bine în rezolvarea problemelor de care se ocupă. Dar și el este evaluat periodic de Ministrul de Interne”, a spus Klaus Iohannis.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.