Arafat: “Tinerii cred că este vorba de o glumă, după ce au auzit medici spunând că e o simplă gripă”

0
400

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat a spus în cadrul unei emisiuni televizate, vineri seara, 26 iunie a.c., faptul că foarte mulți români au devenit neglijenți.

Acesta mai susține că România a evitat un dezastru precum cel din Italia, în care medicii au ales între cei care scapă de coronavirus şi cei pe care nu îi pot salva.

„O parte dintre români au devenit neglijenţi, nu se respectă reguli de bază. Măsurile de relaxare rămân, vedem că nu se respecta toate: avem poze de la terase cu mai mulţi participanţi, e clar că sunt prieteni diferiţi care stau acolo şi e foarte greu de reglat”, a declarat, vineri, seara, la Digi24, Arafat.

Arafat a povestit că a intrat joi seara într-o benzinărie şi alături de el au mai intrat 4 tineri care nu aveau măşti de protecţie. Arafat a spus că le-a întrebat pe vânzătoare de ce nu le spun nimic tinerilor, iar femeile i-au răspuns că au încercat, dar unii au plecat fără să plătească, alţii le-au înjurat.

În plus acesta a spus că tinerii iau totul în glumă, asta după ce au auzit medici spunând că e o simplă gripă: „Am pierdut o parte din populaţia României care nu mai dă credibilitate autorităţii”.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.