Asociaţia Dăruieşte Aripi este campioană naţională la strângere de fonduri în cadrul Swimathon. Focus Press îi felicită pe toţi cei care au înţeles cât de important este proiectul!

0
352

Pentru al treilea an consecutiv, Asociaţia Dăruieşte Aripi este campioană naţională la strângere de fonduri în cadrul Swimathon. Organizaţi în 10 echipe, voluntarii  au povestit despre misiunea în cadrul proiectului propus de asociaţie: tratamente la domiciliul copiilor cu boli cronice grave.

O altă componentă a campaniei a fost organizarea de evenimente dedicate celor care donează – voluntarii au înotat: spre exemplu, duminică, pe plaja de la Agigea, a fost a organizat un astfel de event. Vremea a fost superbă, iar echipele de înotători au răspuns astfel „provocărilor” celor de acasă.

Ziarul Focus Press a susţinut din toată inima campania de strângere de fonduri şi vă anunţăm că se pot face în continuare donaţii:

Focus Press a avut la evenimentul de duminică şi doi susţinători de nădejde: sportivii Arif Erdal şi Arif Alexandru, care au acceptat invitaţia de a înota pentru cei care au donat sau care vor dona!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.