Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanța a stabilit datele la care se vor disputa meciurile din play-off

0
1391

Așteptarea a luat sfârșit! Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanța a stabilit datele la care se vor disputa meciurile din play-off-ul care va stabili câştigătoarea Ligii a IV-a constănţene.

Astfel pe 18,21 și 25 iulie, CS Năvodari, Gloria Albești şi CS Agigea (Viitorul Fântânele a anunțat oficial că nu va participa la acest play-off ), se vor duela în sistem fiecare cu fiecare pentru accederea la barajul pentru Liga a III-a.

Cele trei echipe vor intra în acest play-off cu înjumătăţirea punctelor acumulate până la data suspendării campionatului din cauza pandemiei de COVID 19:  1. Năvodari 23p, 2. Albești 22p, 3. Agigea 22p.

Meciurile vor avea loc de la ora 18.00 pe stadionul din Techirghiol și vor fi transmise în direct la Dotto TV după următorul program:

18 iulie – Gloria Albești – CS Agigea

21  iulie – CS Năvodari – Gloria Albești

25 iulie – CS Agigea – CS Năvodari

Ocupanta primului loc va evolua în barajul de promovare pentru Liga a 3-a, Regiunea 7, Grupa B, urmând să înfrunte câştigătoarele Ligii a IV-a din judeţele Tulcea şi Buzău. Datele de disputare ale partidelor vor fi 1 august, 5 august și 9 august, de la ora 17.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.