Asociația Patronala RESTO Constanța dorește doar angajați vaccinați împotriva COVID-19

0
215
Terasă goală. FOTO Pixabay

Asociația Patronala RESTO Constanța lansează Campania „RESTAURANT SIGUR – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră”. Membrii asociației țintesc spre o vaccinare de 100% a personalului.

Pentru a ajuta domeniul HORECA în sezonul estival 2021, membrii Asociației Patronale RESTO au luat decizia de a le indica clienților – turiști sau localnici, unitățile de alimentație publică sigure din punct de vedere al COVID-19. Iar acest lucru se va face prin angajarea de personal vaccinat, protejându-se astfel și colectivul cât și clienții.

„Invităm constănțenii, vizitatorii și turiștii Litoralului Românesc și ai Destinației Dobrogea să aleagă restaurantele, cafenelele, barurile, beach-barurile și locațiile care afișează pe ușa de acces stickerul „Membru RESTO – Restaurant SIGUR”. Ne dorim sa transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunța, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat, fără a ne obliga angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizata. În acest fel, participam la facilitarea relaxării și derulării vacanțelor și serviciilor turistice în România și în destinația Litoral, mai ales im apropierea deschiderii Sezonului estival 2021“, a precizat Corina Martin, reprezentanta RESTO Constanța.

În cursul zilei de 15 aprilie, Asociația Patronală RESTO și conducerea ANPC vor derula o întâlnire de Informare și prevenție a agenților economici de pe litoral, cu participarea președintelui și a directorului general ANOC, Claudiu Doloț și respectiv Paul Anghel. Întalnirea are loc la Kupolla Ballroom Mamaia, cu începere de la ora 14.00.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.