Atac sângeros lângă Târgoviște. Polițiști atacați cu coasa; Agresorii au fost împușcați

0
324

Un atac sângerosa avut loc în seara zilei de duminică, 9 august a.c., la Văcăreşti, în judeţul Dâmboviţa. Doi fraţi au fost împuşcaţi de poliţişti după ce au făcut scandal şi i-au atacat cu o coasă pe cei doi agenţi veniţi la faţa locului.

Vecinii sunaseră la 112, disperaţi de certurile cu cei doi suspecţi. Şi poliţiştii au ajuns în spital, în urma rănilor provocate de agresori, notează stirileprotv.ro

Totul a pornit de la un apel la 112 care anunţa că doi fraţi, de 41 şi 43 de ani, fac scandal pe o stradă din comună Văcăreşti, lângă Târgovişte. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de la Secţia 1 Rurală Târgovişte, format dintr-un şef de post, de 45 de ani, şi un agent, de 39 de ani. Când i-au văzut, cei doi scandalagii nu doar că nu s-au potolit, dar au devenit şi mai agresivi.

Martorii povestesc că poliţiştii i-au somat pe cei doi să se calmeze, însă unul dintre ei i-a atacat cu o coasă şi l-a rănit pe şeful de post. Atunci, agentul de 39 de ani a tras în piciorul atacatorului. Fratele acestuia a sărit să-l ajute, întâi cu o furcă, apoi a luat coasa. Agentul l-a împuşcat în abdomen, dar agresorul a reuşit să îi secţioneze tendoanele.

Grav răniţi, cei doi agenţi au ieşit în strada principală şi au cerut ajutorul oamenilor. Erau răniţi la mâini şi sângerau abundent. Speriaţi, localnicii au sunat la 112. La faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la ambulanţă. I-au preluat atât pe cei doi poliţişti, cât şi pe cei doi suspecţi care erau împuşcaţi.

A fost deschis un dosar penal pentru ultraj. S-ar putea ajunge însă şi la infracţiunea de tentativa de omor, dacă medicii legişti vor stabili că viaţa poliţiştilor a fost pusă în primejdie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.