Atenție, constănțeni! Mâine nu se va circula pe strada Avram Iancu

0
436
Strada Avram Iancu - Foto: Primăria Constanța

Primăria municipiului Constanța informează că joi, 25 martie și vineri, 26 martie, circulația autovehiculelor va fi interzisă pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada I.G.Duca, în intervalul orar 08:00-17:00. Carosabilul decopertat va fi reabilitat prin turnarea covorului asfaltic. Prin procesul de modernizare a tramei stradale, carosabilul a fost extins, au fost amplasate borduri noi iar suprafața pietonală a fost asfaltată.

De mâine, intervențiile asupra zonei carosabile vor cuprinde și strada Constantin Brătescu, tronsonul delimitat de strada Avram Iancu și strada I.G. Duca. Se va decapa stratul de asfalt existent, traficul rutier fiind restricționat parțial, între orele 08:00-17:00. Lucrările vor continua și vineri, cu aceleași restricții de trafic rutier.

În paralel, continuă procesul de modernizare a traseelor pietonale pe strada Tabla Buții, porțiunea cuprinsă între strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Zona pietonală este îmbrăcată în asfalt, după ce bordurile au fost înlocuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.