Atenție, constănțeni! Nu mai puteți vota la Căminul pentru Persoane Vârstnice!

0
630
Foto: Primaria Constanta

Din cauza riscului crescut de infectare cu COVID-19, mâine, 27.09.2020, nu se mai deschid secții de votare în Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța. Alegătorii care erau arondați acestora, își pot exercita dreptul la vot la Școala Primară „Colibri“, care se află tot pe strada Unirii.

La alegerile locale de mâine, 27.09.2020, constănțenii care votau, de obicei, la secțiile deschise în Căminul pentru Persoane Vârstnice de pe strada Unirii nr. 104, trebuie să meargă în altă parte. Ei își pot exercita acum dreptul la vot doar la secția nr. 181, deschisă în Școala Primară „Colibri“, care se află tot pe strada Unirii, dar la nr. 67, adică la vreo 300 de metri de căminul de bătrâni.

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni, a fost confirmat un focar de COVID-19 în Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, peste 30 de seniori fiind confirmați pozitiv la testarea pentru noul coronavirus.

Vârstnicii din cămin vor vota cu ajutorul urnei mobile, cererile pentru aceasta putând fi depuse în această seară, până la ora 20.00, potrivit doamnei judecător Denis Gabriela Ghervase, locțiitorul Biroului Electoral de Circumscripție Constanța. Membrii biroului electoral care însoțesc urna vor trebui să poarte combinezoane antiCOVID-19 de la intrarea în Căminul pentru Persoane Vârstnice, care trebuie puse la dispoziție de către administrația centrului rezidențial. Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Constanța, în subordinea căreia funcționează centrul rezidențial, membrii biroului electoral care vor însoți urna, vor avea la dispoziție tot ce este necesar pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus, conform prevederilor legale.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.