Atenție, polițiști și jandarmi pe străzi: verifică motivul deplasării!

0
328
Mai mulți conducători auto au fost trași pe dreapta. FOTO Cătălin SCHIPOR

Având în vedere instituirea măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. 

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au verificat 2.008 persoane și 1.300 de autovehicule, aplicând 156 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de peste 24.600 lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv atât fixe cât și mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Reamintim că, pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.