Atenție. Polițiștii și jandarmii verifică dacă se respectă obligativitatea purtării măștii în mijloacele de transport public

0
194
Controale în mijloacele de transport public

În cursul zilei de joi, 8 octombrie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020, în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Constanța.

Astfel, polițiștii au verificat 42 de autobuze/microbuze de transport persoane și au legitimat aproximativ 100 de persoane, fiind aplicate 58 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.980 de lei, dintre care 4 la Legea nr. 55/2020.

În cursul aceleiași zile, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, ai Secțiilor 3 și 9 Poliție Rurală, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020, în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Mangalia și a localităților 2 Mai, Vama Veche, Limanu, Topraisar și Chirnogeni.

Astfel, polițiștii au verificat 33 de autobuze/microbuze de transport persoane și au legitimat aproximativ 80 de persoane, fiind aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.585 de lei, dintre care 25 la Legea nr. 55/2020.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.