Atenție, șoferi: Poliția Locală deja împarte înştiinţări pentru plata parcării prin SMS

0
6873
Taxa de parcare a fost suspendată temporar

După ce plata prin SMS a redevenit ”legală”, la Constanța, Poliția Locală deja împarte anunţuri pentru neplata parcării prin această metodă. Polițiștii din subordinea Primăriei au fost văzuți în timp ce ”distribuiau” înştiinţări pentru fiecare mașină oprită în spațiile delimitate de dungi albe, aflate pe marginea unei artere din municipiul Constanța.


Totul se întâmplă ulterior adoptării în Consiliul Local a hotărârii privind reintroducerea acestui mod de plată pentru parcare, asta, deși, în opinia unora, o taxă se plătește ca urmare a unei contraprestații din partea administrației publice locale. Ori, din câte se poate observa, trasarea unor linii albe pe marginea drumului nu reprezintă nici o contraprestație, în opinia unor constănțeni.
Așa cum se poate observa în imaginile alăturate, este vorba exact despre acest lucru: șoferii și-au parcat mașinile după linia întreruptă, trasată pe marginea drumului, iar şoferii a fost înştiinţaţi că nu au plătit taxa prin SMS şi că aceasta trebuie plătită! Iată imaginea cu înştiinţarea:Reamintim că, în urmă cu câteva luni, instanța a declarat nelegală această formă de taxare, prin SMS, însă Decebal făgădău, edilul Constanței, a afirmat, recent, că, de fapt, plata acestei taxe nu a fost niciodată întreruptă de instanță.

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au contactat Focus Press pentru a sublinia că momentan NU se împart amenzi, ci doar înştiinţări privind “plata taxei”.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.