Atenție, șoferi! Situația traficului rutier pe drumurile naționale și autostrăzi

0
186

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, joi, 29 aprilie a.c., ora 7.00, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în condițiile unui carosabil umed pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov și A4 Ovidiu-Agigea, vizibilitatea fiind bună, iar valorile de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN 4 Oltenița-București, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Începând din data de 25 martie 2021, timp de un an, podul de peste râul Arieș a intrat în reabilitare. Astfel că circulația pe DN1 Alba Iulia – Cluj-Napoca, la intrare în municipiul Turda, județul Cluj, este oprită, fiind deviată pe Strada 22 Decembrie din municipiul  Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.