Au fost demarate lucrările de construire a ambulatoriului la Spitalul Mangalia

0
105

În cursul anului trecut, primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a semnat contractul de finanțare pentru construirea unui ambulatoriu modern la Spitalul municipal, cu bani europeni.

Noul corp de clădire va avea parter și două etaje, unde vor fi amenajate cabinete medicale de specialitate, dotate cu aparatură de ultimă generație. Astfel, la parter, în imediata apropiere a zonei de așteptare, se va afla recepția, amplasată central pe lângă culoarele de circulație, pentru o mai bună accesibilitate. Tot la parter, se vor regăsi cabinete de tratamente chirurgicale, investigații imagistice, medicină internă, cardiologie, stomatologie, ortopedie și spațiu tehnic. La etajul I, accesul pacienților se va face cu lifturi la cabinetul de recoltare, cabinetul de neurologie și urologie. La etajul al II-lea, se vor regăsi cabinete de hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, citologie Papa-Nicolau, alergologie, bacteorologie.

Conducerea Spitalului Municipal Mangalia anunță, printr-o postare pe pagina de Facebook, faptul că, marți, 5 octombrie a.c., au început lucrările de amenajare a terenului în vederea executării lucrărilor de construcție pentru noul Ambulatoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.